Vid embed issues

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Vid embed issues

Rick

Using an apple iPad it seems I can’t embed YouTube vids to my forums.  Pics, great.

Any suggestions?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Vid embed issues

GregChapman
I'm not an Apple user. Can you explain how "can't embed" fails.
For example,
Do the "nabble_embed" tags appear while creating the post?
Can you paste in the YouTube URL? or
When you  preview or post the code the video does not display?
or something else happens?
Just a Volunteer Nabble Helper - because the nice folk at Nabble have helped me!
GregHelp - Building a set of answers to Nabble FAQs.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Vid embed issues

Rick
Hi Greg.
Instead of the pic of the vid, this comes up for a member of mine.
This is what the post looks like.



It tries to load, then times out.

Go to YouTube, find the vid.  T.R.O.G./HDPandemic Video it comes up and works.

Ideas to try ?  

Again,  thanks guy.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Vid embed issues

GregChapman
Your search term was inadequate and  I could not find the video you had problems with.

Your response suggests you or your users haven't been using the correct technique.

Here is what you do to post a video.
While making your post, tap on the EMBED button, then the EMBED TAGS button, then paste the YouTube code between the tags.

Here's the result:



Check out the code by hitting reply then quote!
Just a Volunteer Nabble Helper - because the nice folk at Nabble have helped me!
GregHelp - Building a set of answers to Nabble FAQs.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Vid embed issues

Rick
I’ve tried it with both iPad and iPhone.  Both devices embed on other forums and they work.   Made sure of technique. Tried on another Nabble forum I visit same thing no workie.

The member that’s having issues on my forum, Cyclevisor.com,
is also using apple.  He’s on a Mac. The thread is in the news topic.

I’ll just tell the guys on my forum apple devices won’t work there.

Thx Greg.  Rick.


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Vid embed issues

Rick
Yo Greg.

I have something going that at least brings the vid up.
It might have something to do on my end.  A setting like pop up blocker or something.  

If u wanna take a look, here it be.   http://cyclevisor-com.215758.n8.nabble.com/T-R-O-G-HD-Pandemic-Video-td284.html

Thoughts, if any, are appreciated.  Stay safe. Rick
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Vid embed issues

Rick
Thanks for the test Greg.  Rick