Quantcast

Forum loading really slow, not fully loading.

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Forum loading really slow, not fully loading.

Harvey
Anyone else having issues? Two of my apps are on n3 one on n6. All three are slow but forum (n3) is by far the slowest.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Forum loading really slow, not fully loading.

Harvey
Looks like support is slow too, at least for me. Above post took maybe 20 seconds.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Forum loading really slow, not fully loading.

Hugo <Nabble>
Administrator
I fixed the problem, thanks for reporting it.
Official Nabble Administrator - we never ask for passwords.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Forum loading really slow, not fully loading.

Harvey
Thanks man.  Not a huge deal to me but it seems that "Online Members" is showing everyone who visited today including some people twice.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Forum loading really slow, not fully loading.

Hugo <Nabble>
Administrator
Harvey wrote
it seems that "Online Members" is showing everyone who visited today including some people twice.
Fixed, thanks again for reporting this issue.
Official Nabble Administrator - we never ask for passwords.
Loading...